Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rokokko3255 (1587 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Unicorne napisał:
Najbardziej chciałabym jednak przekonać się o tym na własnej skórze
a gdzie można się do tej skóry dostać
w Polsce, czy Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no i masz unicorne ....następny niemiły forumowicz
ten co w białych dziurawych skarpetkach wrócił ze stanów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
M K
(Unicorne)
Wiking
Ech...co ja poradzę... Idę się porozglądać co ludzie piszą w innych tematach. Paaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Pytaj Uni pytaj. Najwiecej odpowiedzi dostaniesz od tych co to juz tu sa kilka dni lub tygodni i wszystko juz wiedza. Znaja jezyk "komunikatywnie" maja bilet na t-bane. W domu lunch meat i tyskie. Dowiesz sie ze polak polakowi wilkiem, dlaczego nie trzymamy sie razem, ze trzeba sobie pomagac tak jak "murzyny i arabusy"
Ale prawdziwa elyta to ci ktorzy tak naprawde nie byli w Norge a jedynie o niej marza. Mieszkaja w Polsce ,ale zamiast zajac sie swoim zasranym, jalowym zycie, spedzaja czas na forum.
Brak w tym co prawda logiki, ale na tym forum jest zasada - illogical.
Mam nadzieje, ze posiadasz uprawnienia na wozek widlowy, lub chociaz kat C.
Jezeli nie to musisz byc przynajmniej katoliczka.

voilà- serdecznie witamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Unicorne napisał:
Ech...co ja poradzę... Idę się porozglądać co ludzie piszą w innych tematach. Paaa

A co ludzie z wodoglowiem moga pisac? Muzyka, zarcie polskie, sranie, praca, samochody i ..uj wie co jeszcze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a nie śpij jeszcze ....poczytaj forum . hej ho

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Unicorne napisał:
a czego konkretnie szukasz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
M K
(Unicorne)
Wiking
Yatsek Narazie się rozglądam. Szukam czegoś o zieleni w Norwegii. Parki, ogrody, zieleńce i inne. Poza tym grafika, rysunek i inne. Narazie nic takiego nie znalazłam, ale myślę, że jeszcze niewiele widziałam

Wacek1 Ja w Norwegii nie byłam, ale marzę żeby tam pojechać. Ale nie jestem tu po to, żeby się mądrzyć, nie zamierzam też z nikim rywalizować. Chcę po prostu czegoś się dowiedzieć, poznać ludzi i to wszystko. Słyszałam opowieści o tym, że Polak za granicą to kawał wydry, ale nie jestem w stanie tego sprawdzić.

Andre ved mark Czytam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to czytaj czytaj
z tymi ogrodami i zieleńcami to jest że są tu firmy co zajmują się tym kopleksowo ...zieleńce , tarasy , chodniki , murki , odboje , drzewa , kwiatki , kostka , asfalt ....wszystko . ich drobny prywaciarz nie przebije . jak chcesz w swoim zawodzie to musiałabyś trafić firmę co świadczy usługi dla komuny przy zieleni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Unicorne napisał:
Yatsek Narazie się rozglądam. Szukam czegoś o zieleni w Norwegii. Parki, ogrody, zieleńce i inne. Poza tym grafika, rysunek i inne. Narazie nic takiego nie znalazłam, ale myślę, że jeszcze niewiele widziałam
www.aktivioslo.no/guide/parker/
www.visitoslo.com/no/produkt/?TLp=229664
www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/friluftsomrader/parker/
no.wikipedia.org/wiki/Parker_i_Oslo

grafika???? eeeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok